Mondhygiënist
Rijnsburg

Woont u in de omgeving van Rijnsburg en bent u op zoek naar een gespecialiseerde en vakbekwame mondhygiënist? Kies & Qlean staat bekend om zijn persoonlijk advies en aanpak. Tevens is Kies & Qlean:

  • Een specialistische kliniek
  • Staat mondhygiëne hoog in het vaandel
  • Zijn er geen wachttijden en is er op korte termijn plek
  • Gespecialiseerd in speciale behandelingen wanneer u bijvoorbeeld zwanger bent
  • Eenvoudig te bereiken
  • U wilt toch ook een mooi en schoon gebit? Vul het contactformulier voor het maken van afspraak.
blank

De mondhygiënisten

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Heeft u last van bijvoorbeeld ontstoken tandvlees, slechte adem, of zeer gevoelige tanden? De mondhygiënisten helpen u graag met het verzorgen van u gebit, zodat ook u uiteindelijk een mooi en gezond gebit krijgt.

Bijzondere zorg bij Kies & Qlean

Heeft u bijzondere zorg nodig? Kies & Qlean biedt verscheidene behandelingen aan. Samen bekijken we welke behandeling bij u past en stellen we een behandelingsplan op.

Heeft u angst voor de mondhygiënist? De mondhygiënisten van Kies & Qlean hebben ervaring met patiënten die in de loop der jaren een angst voor de mondhygiënist of tandarts hebben ontwikkeld. Wij nemen extra de tijd voor u, zodat u zonder angst geholpen kan worden aan uw mondproblemen.

Onze praktijk in Leiden

De praktijk van Kies & Qlean is gevestigd in Leiden en gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer of met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Openbaar vervoer:
Mocht u niet beschikken over een auto, dan is onze praktijk vanuit Leiderdorp gemakkelijk te bereiken met de volgende bussen: 56, 410, 182, 430, 431, 90.

Contact opnemen met de mondhygiënist Rijnsburg

Neem vrijblijvend contact op met Kies & Qlean voor al uw vragen. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens

blank 071 – 5170 748

blank info@kiesqlean.nl

Of laat uw gegevens achter

Dan neemt iemand van ons zo snel mogelijk contact met u op.

– Mr. Dobbelaar

blankblankblankblankblank

“Professioneel en accuraat: zeer goed resultaat!”

– Mvr. Van der Velde

blankblankblankblankblank

“Ik kom al een geruime tijd bij iQlean; vakkundig, professioneel en zeer vriendelijk. Ik raad iQlean dan ook aan iedereen aan.”