Het team

blank

Clarine Schuurs (mondhygiënist, links op de foto) en Hille Harinck (tandarts, rechts op de foto) leerden elkaar in 2012 kennen bij een tandartsenpraktijk in Leiderdorp. Er was niet alleen op persoonlijk vlak direct een klik, maar ook zakelijk. Door hun gemeenschappelijke passie voor de mondzorg en een hoge dosis ambitie, spraken zij er toen al over om ooit de krachten te bundelen. In 2020 bleken de kaarten goed geschud, vielen alle puzzelstukjes op hun plek en konden ze hun droom eindelijk realiseren. Na een flinke verbouwing werden in augustus 2022 de deuren geopend van ‘Kies&Qlean’. Een praktijk die ontstaan is door het samengaan van 3 bestaande praktijken.

Op professioneel vlak vullen Hille en Clarine elkaar goed aan en hebben zij veel raakvlakken als het gaat om hun ideeën over de omgang met, en het behandelen van, patiënten. Ze blijven graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in hun vakgebied door regelmatig bij- en nascholing te volgen. Hille is ook lid van de KNMT en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Clarine is lid van de Vereniging voor Parodontologie. Beide dames zijn ervan overtuigd dat in de praktijkvoering er optimaal gebruik gemaakt moet worden van alle aanwezige kennis en kunde. Dat geldt niet alleen voor Hille en Clarine onderling, maar ook voor de samenwerking met collega’s binnen en buiten de praktijk.

– Mr. Dobbelaar

blankblankblankblankblank

“Professioneel en accuraat: zeer goed resultaat!”

– Mvr. Van der Velde

blankblankblankblankblank

“Ik kom al een geruime tijd bij iQlean; vakkundig, professioneel en zeer vriendelijk. Ik raad iQlean dan ook aan iedereen aan.”