Het team

blank
blank

Clarine Schuurs

Mede-eigenaar Kies & Qlean, mondhygiënist.

Clarine’s kwaliteiten:
Nauwkeurig, geduldig, empatisch en goed luisterend. Clarine heeft veel ervaring in het behandelen van mensen met angst voor de mondhygiënist (en de tandarts); ze neemt alle tijd om u te begeleiden om zo de angst te verminderen.

Clarine’s specialiteiten:
Het voorkomen en behandelen van (ernstige) tandvleesproblemen, zoals parodontitis. Clarine is expert in het herkennen en behandelen van tandvleesproblemen. Verder heeft ze een brede kennis van de (technische) ontwikkelingen binnen de mondzorg.

Clarine’s opleiding en ervaring:
Clarine heeft na het behalen van haar VWO-diploma in 1996 besloten om te beginnen met de studie rechten, al snel kwam ze erachter dat dat niet bij haar paste en dat ze, net als haar grootouders, veel meer affiniteit had met mondzorg. Ze is in 1998 begonnen met de opleiding Mondhygiëne aan de ACTA in Amsterdam. In 2002 is ze, net als Sandra, een dienstverband aangegaan met de Parodontologische Kliniek Den Haag. Daar heeft ze, in de drie jaar dat ze daar werkte, de finesses van het vak mondhygiënist geleerd. Daarnaast werkt ze sinds 2002 in een algemene tandartsen- groepspraktijk, om zo ook binnen de algemene tandheelkunde ervaring op te blijven doen. Clarine volgt regelmatig bij- en nascholing op alle (raak)vlakken met ons vak. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en Stichting Goed Gebekt (ter bevordering van het vak mondhygiënist).

blank

Hille Harinck

Mede-eigenaar Kies & Qlean, tandarts.

Hille’s kwaliteiten:
nauwkeurig, inlevend, gezellig, geduldig en teamspeler. Hille stelt mensen op hun gemak door haar manier van werken.

Hille’s specialiteiten:
Van jong tot oud ziet ze graag in haar stoel. De gezellige woensdagmiddagen met gezinnen. Ze geniet erg van het werken met composiet, dit is het witte vulmateriaal. Het zo natuurgetrouw mogelijk namaken van een tand of kies vindt ze erg leuk.

Hille’s opleiding en ervaring:
Na het behalen van haar VWO-diploma heeft ze een jaar in Boston op een highschool gezeten. Daarna is ze, wegens uitloting voor de studie Tandheelkunde, Pedagogische wetenschappen gaan studeren in Leiden. Na het afronden van deze studie heeft ze de studie Tandheelkunde afgerond aan de UvA. 13 jaar lang heeft ze met veel plezier gewerkt in Leiderdorp en op meerdere plekken waargenomen, alvorens ze samen met Clarine de praktijk Kies&Qlean is begonnen.

Hille volgt regelmatig bij- en nascholing, zit in 2 intercollegiale studiegroepen, is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, BIG-nummer: 999 105 132 02

blank

Anne van Berge Henegouwen

Mondhygiënist

Aanwezig: dinsdag en woensdag

blank

Natasja van den Broeke

Mondhygiënist

Aanwezig: dinsdag, woensdag en donderdag

– Mr. Dobbelaar

blankblankblankblankblank

“Professioneel en accuraat: zeer goed resultaat!”

– Mvr. Van der Velde

blankblankblankblankblank

“Ik kom al een geruime tijd bij iQlean; vakkundig, professioneel en zeer vriendelijk. Ik raad iQlean dan ook aan iedereen aan.”