Betaling

U ontvangt de facturen voortaan ‘Anders’!

blank

Medical Factoring

Onze facturen worden vanaf 1 juli 2022 verzorgd door mijnAndersnota.nl. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient mijnAndersnota.nl de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed. Om de declaratie door te kunnen sturen naar uw zorgverzekeraar, hebben wij uw meest recente verzekerde gegevens nodig. Alleen dan kan mijnAndersnota.nl een eventuele vergoeding bij uw zorgverzekeraar ophalen.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd.

De factuur van mijnAndersnota.nl ontvangt u bij voorkeur per e-mail, of -indien gewenst- per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben. Aan de balie kunt u een handig kaartje krijgen waarop u o.a. uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer kunt invullen.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens

blank 071 – 5170 748

blank info@kiesqlean.nl

Of laat uw gegevens achter

Dan neemt iemand van ons zo snel mogelijk contact met u op.

Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres van mijnAndersnota.nl, service@mijnandersnota.nl, aan uw adresboek toevoegt.

Als u de factuur per e-mail ontvangt, kunt u direct betalen via iDeal en uw factuur downloaden. Op MijnAndersNota.nl regelt u uw factuurzaken eenvoudig zelf, vindt u een aantal veel gestelde vragen en kunt u indien gewenst een betalingsregeling treffen. Spreekt u liever een van de medewerkers persoonlijk? Bel dan de patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Omdat wij de facturatie hebben uitbesteed verzoeken wij u vriendelijk om voor alle vragen omtrent facturen en betalingen contact met mijnAndersnota.nl. Wij kunnen u hier helaas niet mee helpen.

Of toch liever met PIN betalen?

Wilt u liever direct na uw bezoek met pin betalen? Dan kan ook zeker bij Kies&Qlean. In dat geval krijgt u uw nota meteen mee.
Voor uw en onze veiligheid accepteren wij geen contant geld.

blank

– Mr. Dobbelaar

blankblankblankblankblank

“Professioneel en accuraat: zeer goed resultaat!”

– Mvr. Van der Velde

blankblankblankblankblank

“Ik kom al een geruime tijd bij iQlean; vakkundig, professioneel en zeer vriendelijk. Ik raad iQlean dan ook aan iedereen aan.”