Mondklachten

blank

Maakt u zich weleens zorgen om uw gebit? Ziet u er tegenop als u weer naar de tandarts moet? Goede mondgezondheid is voor iedereen belangrijk, maar voor velen ook een bron van stress. Kies & Qlean heeft zich als mondhygiënist gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van tand- en tandvleesproblemen.
Wij helpen u als mondhygiënist moeiteloos op weg naar perfecte mondverzorging. Heeft u last van gevoelige tandenbloedend tandvleesslechte adem of andere mondproblemen, wij helpen u. Daarbij gaan wij altijd op een prettige en persoonlijke manier te werk.

De Kies & Qlean mondhygiënist helpt u om uw gebit op ieder gebied mooi schoon en gezond te houden.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens

blank 071 – 5170 748

blank info@kiesqlean.nl

Of laat uw gegevens achter

Dan neemt iemand van ons zo snel mogelijk contact met u op.

– Mr. Dobbelaar

blankblankblankblankblank

“Professioneel en accuraat: zeer goed resultaat!”

– Mvr. Van der Velde

blankblankblankblankblank

“Ik kom al een geruime tijd bij iQlean; vakkundig, professioneel en zeer vriendelijk. Ik raad iQlean dan ook aan iedereen aan.”

Kies & Qlean biedt maatwerk

Wanneer u last heeft van gevoelige tanden, is het verstandig om een bezoek te brengen aan de mondhygiënist. Uw Kies & Qlean mondhygiënist brengt dan uw mondsituatie in kaart om de oorzaak van de gevoelige tanden te achterhalen. U krijgt op basis daarvan een persoonlijk advies om gevoelige tanden in de toekomst te voorkomen. Vervolgens zal de mondhygiënist uw gebit uitgebreid reinigen en tandplak en tandsteen verwijderen. Hierdoor herstelt het tandvlees zich en zullen de klachten aanzienlijk verminderen. Tot slot brengt de mondhygiënist een beschermende laklaag op uw tanden aan, waardoor de gevoeligheid nog verder zal afnemen.

Heeft u naast gevoelige tanden ook last van ontstoken tandvlees? Neem dan een kijkje op de pagina over ontstoken tandvlees om erachter te komen wat de oorzaken zijn en wat u eraan kunt doen.

Voor meer informatie over gevoelige tanden en andere mondklachten kunt u contact met ons opnemen.
Dit kan door te bellen met 071 576 70 60 of door te mailen naar info@kiesqlean.nl.

blank