Mondhygiënist
Valkenburg

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde mondhygiënist in de omgeving Valkenburg? Kies & Qlean is dé specialist. Bij Kies & Qlean vindt u;

  • Specialisten met veel ervaring
  • Persoonlijke advies en zorg
  • Uitgebreide behandelingen
  • Vakbekwame mondhygiënisten

Maak eenvoudig online een afspraak. Neem contact via het contactformulier.

blank

De praktijk van Kies & Qlean

Bij Kies & Qlean staat uw gebit centraal. De mondhygiënisten zijn allen vakbekwaam en delen gezamenlijk een passie, mondverzorging.
Wij helpen u om van uw mondproblemen af te komen. Samen zorgen wij voor een mooi, schoon en gezond gebit. U krijgt persoonlijk advies en u leert om uw tanden en tandvlees te verzorgen en in optimale conditie te houden.

Geen angst bij Kies & Qlean

Vindt u het moeilijk om naar de mondhygiënist te gaan? De mondhygiënisten van Kies & Qlean zijn zeer ervaren en helpen u om de stap, om een afspraak te maken, te verkleinen. Bij Kies & Qlean nemen wij de tijd voor u. Samen stellen wij een behandelplan op en stap voor stap helpen wij u met uw mondproblemen.

Bereikbaarheid vanuit Valkenburg

Onze praktijk is gevestigd in Oegstgeest en eenvoudig te bereiken op diverse manieren. Komt u met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk te bereiken. Vanaf Valkenburg Oost/N206 kunt u bus 430, 431, 20 of 21 nemen.

Contact opnemen met mondhygiënist in Valkenburg

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens

blank 071 – 5170 748

blank info@kiesqlean.nl

Of laat uw gegevens achter

Dan neemt iemand van ons zo snel mogelijk contact met u op.

– Mr. Dobbelaar

blankblankblankblankblank

“Professioneel en accuraat: zeer goed resultaat!”

– Mvr. Van der Velde

blankblankblankblankblank

“Ik kom al een geruime tijd bij iQlean; vakkundig, professioneel en zeer vriendelijk. Ik raad iQlean dan ook aan iedereen aan.”